Please enable Javascript or this site will look kinda broken. 😅

Danmark
Loading

Welcome

Welcome to the blog “Denmark” ( Danmark ) Velkommen til min blog “Danmark

This blog is dedicated to my country Danmark. Denne blog er dedikeret til mit land Danmark

There will be photos once in a while from travels around Denmark. You might have seen them before? Or you have been visiting Denmark and would like to have more information? You are welcome to put your comments in the comment box below and I will reply if possible.

Der kommer billeder en gang imellem fra rejser rundt i Danmark. Du har måske set dem før? Eller har du været rundt i Danmark og vil gerne have mere information? Du er velkommen til at skrive dine kommentarer i kommentarfeltet nedenfor, jeg vil svare, hvis det er muligt.

Living in Copenhagen City you have to visit Tivoli (2011). Når man lever i København skal man da mindst én gang besøge Tivoli:

Thank you for your visit. ~ Tak for dit besøg

Leave a Comment

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: